Dragul nostru INTEGREDIST


Așa cum am promis, ne scriem și ne citim din nou și ne bucurăm de reîntâlnire. Noi suntem tot colegii din lumea platformei INTEGREDU, iar tu ai devenit, alături de noi, utilizator al platformei și INTEGREDIST.


După cum observăm, lecția din noiembrie a continuat în decembrie. Am scris din nou și citim iar o scrisoare, care are dată, locul în care se scrie, formula de adresare, introducere, cuprins, încheiere, formula de încheiere și, la fel de important, numele expeditorului. Iar destinatarul, ai ghicit din nou, ești chiar tu, tânăr integredist. Sper că te bucură vestea că ai primit punctaj maxim pentru această recapitulare. Noi ți-am spus că vom învăța ușor împreună. Felicitări!


În scrisoarea noastră, cuprinsul se referă la tine... este despre cum ți se pare proiectul, despre cum se desfășoară activitățile, despre platformă. E firesc, pentru că vrem să îți știm părerea și să vedem ce putem face mai bine ca până acum. Am avut dreptate? Poți vedea în această platformă o carte pe care o citești și care îți poate da și răspunsuri? O carte interactivă, pe care o întrebi, îți răspunde, te aplaudă când știi și nu te ceartă dacă greșești?

Colorată și veselă, ți-am spus că platforma noastră va fi un prieten. Noi asta ne dorim. Primești un link, un cont și o parolă. Devii mai puternic și poți deveni stăpânul... Știu ce poți spune, dar ne dorim să fii stăpânul informațiilor, al scrisului și al cititului, să fii puternic și să poți reuși în viață, să ai un trai bun. Te vei face mare, vei avea copii, îi vei învăța să scrie, să citească, le vei povesti ce ajutor ai primit când erai de vârsta lor și îi vei putea ajuta, la rândul tău. Ți se pare că e mult până atunci? Nu prea. Parcă ieri și noi am fost copii. Timpul trece repede când îl folosești bine.

Ți-am spus că lumea acestei platforme este sigură. Jocurile de aici sunt frumoase, poți călători în toată lumea doar cu un click, poți vedea filme și poți vorbi în franceză sau în engleză, pentru că sunt și exerciții pentru pronunțarea corectă, pe care le poți folosi cât dorești, fără ca ele să se supere. Ți se deschide o lume. Ești curios? Pășește în lumea platformei!

Dacă vei fi curios să afli mai multe, poți să ne scrii și să ne întrebi. Putem să îți spunem despre noi că am învățat mult de când eram copii, că am călătorit în lume, că știm să vorbim mai multe limbi străine și că sunt printre noi colegi care au, la rândul lor, copii sau nepoți. Pe care i-au învățat să trăiască frumos, curat și bine. Avem experiență, de aceea ne dorim să fii ca noi. Pentru că îți dorești să ai o viață bună, iar exercițiile și jocurile platformei te vor face mai bun. Noi ne bucurăm deja pentru tine și binele din viața ta.

Nu uita, „Ai platformă, ești în formă!”, vino să lucrezi cu noi ca să îți fie bine.


Dragul nostru integredist, rămâi în formă. Ai înțeles și acum, aceasta este încheierea. A scrisorii, bineînțeles. Povestea platformei continuă.


Cu salutări integrediste,

Tatiana Ghiță și colegii din lumea platformei

P.S. - Pe curând!

Photo