Stimate părinte de copil INTEGREDIST,

Bine v-am găsit în lumea virtuală INTEGREDU! Să facem cunoștință! Noi suntem echipa, oamenii din lumea platformei INTEGREDU și, alături de copiii din comunitatea dumneavoastră, vom fi INTEGREDIȘTI, adică vom lucra cot la cot cu acest instrument minunat care este platforma. Sperăm să ne fiți alături și ne descoperim mai mult în anii în care vom lucra împreună cu elevii.

Vă scriem o scrisoare, așa cum am scris și copiilor. În scrisoarea noastră, vă prezentăm ce vrem să facem, prin această activitate, pentru comunitatea în care trăiți. Sunteți acolo de mult, vă cunoașteți om cu om și neam cu neam, ați văzut că unii trăiesc mai bine sau mai puțin bine. E firesc, fiecare își face viața cum poate. Dar nu vă doriți să fie mai bine pentru toți? Credem că da.

Binele poate începe chiar de la copiii dumneavoastră. Îi iubiți și vreți să le fie bine. Mai bine decât v-a fost când erați de vârsta lor? Cu siguranță, veți răspunde, vrem să aibă un trai mai bun. Nu doar acum, când sunt mici, lângă părinți. Copiii merită să aibă un trai mai bun și să le fie bine și când vor fi oameni mari.

Am folosit de multe ori câteva cuvinte. Ați numărat? Sigur. Bun și bine sunt acestea, le-am folosit ca să ne credeți că încercăm să și facem ceva pentru toți, nu doar să înșirăm vorbe,vrem să aducem în comunitate, ca parte a unui proiect mare și generos al Consiliului Județean Dâmbovița, șanse pentru copii. Asociația noastră se ocupă, ca partener al Consiliului, și de șansa de bine a copiilor dumneavoastră.

Sunt multe activități pe care această asociație le va face. Ați văzut deja zâmbete pe chipul copiilor? Înseamnă că le suntem alături și am început să facem activități interesante, iar ei vor să vă arate că sunt talentați, că știu să cânte, să deseneze, să danseze, mai ales în fața unui public drag, al celor de acasă, părinți, bunici și frați mai mici.

Copiii dumneavoastră vă pot învăța multe, cu aceeași dragoste cu care i-ați învățat să spună primele cuvinte. Ei vor învăța să utilizeze o platformă, un fel de ghiozdan mare în care caută jocuri, cântece, fac excursii ca în filme, vorbesc cu ecranul care le răspunde în limbi străine. Veți avea răbdare cu ei, vom învăța împreună, apoi vă vor spune acasă multele lucruri frumoase învățate. Vă rugăm să îi lăsați să utilizeze platforma. Vor învăța și veți învăța de la ei cum să trăiești mai bine.

În lumea acestei platforme, copiii sunt în siguranță. Jocurile de aici nu sunt periculoase, iar exercițiile și jocurile ne pot face mai buni. Noi, cei din echipa platformei, ne bucurăm deja pentru copii și binele din viața lor.

Dragă părinte de copil INTEGREDIST, sperăm să ne întâlnim în curând pe platformă sau în viața reală. Copiii vă vor aduce aici, pentru că au încredere în tehnologie.

Cu salutări integrediste,

Tatiana Ghiță și colegii din lumea platformei

Photo